fbpx
Skip to main content

Flexleasing generelt

FLEXLEASING ER FLEXSIBEL  

Hos Wargo Leasing arbejder vi primært med flexleasing. Vi ser flexleasing som en 100% tillidssag og sætter derfor den personlige kontakt meget højt – hvor tryghed er kodeordet.

Flexleasing er blevet mere og mere attraktivt, da det giver en lang række fordele for bilejeren og en mulighed for at komme tættere på at sætte sig bag rattet på drømmebilen – til en brøkdel af bilens pris.  

Alle taler om flexleasing og mange har allerede oplevet de fordele, der findes i denne måde at “køre” bil på.

Flexleasing er en leasingtype, hvor man ikke betaler den fulde registreringsafgift med det samme, men i stedet bliver den delt ud i rater for den periode, du har bilen indregistreret – også kendt som forholdsmæssig registreringsafgift. Hvor stor din månedlig ydelse bliver, er afhængig af bilens registreringsafgift samt bilens alder. Kort fortalt er der en langt mindre kapitalbinding i modsætning til eventuelt køb af en tilsvarende bil, og ofte kan ens privatøkonomi klare mere luksuøse biler end ved normal leasing.


Privat flexleasing

Privat flexleasing er for private, som ønsker at køre bil på et andet niveau end de normalt har gjort. Du kan nemlig finde drømmebilen uden afgift og uden moms og derfor slippe for at betale den fulde registreringsafgift. Du betaler kun afgift på bilen i de måneder, du har valgt at have den på plader i.

Når du privat flexleaser, slipper du for at stå med en bil, som du ejer med fuld dansk registreringsafgift, da du står tilbage med en bil uden moms og dansk registreringsafgift. Det gør, at når du en dag skal af med bilen, så har du en bil som koster LANGT mindre end hvis den stod med dansk registreringsafgift. Du har derfor bundet væsentligt mindre kapital.

Har du yderligere spørgsmål eller mod på mere så kontakt os!

Erhvervs flexleasing

Erhvervs Flexleasing er for alle virksomheder, som ønsker at køre bil på et andet niveau, end de normalt har gjort og til færre omkostninger, end de har været vant til. Man kan nemlig finde drømmebilen uden afgift og uden moms, og derfor slippe for at betale den fulde registreringsafgift. Man betaler kun afgift på bilen i de måneder, man har valgt at have den på plader i.

Erhvervs flexleasing lægger sig tæt op ad Privat flexleasing, men i stedet for at man selv indestår for restværdien på bilen, så gør virksomheden det. Det vil sige, at man kan spare sig selv for momsen. Erhvervs flexleasing er som udgangspunkt benyttet til udelukkende erhvervskørsel, men dermed ikke sagt, at man ikke kan benytte den privat. Hvis man ønsker at benytte bilen privat, skal man være opmærksom på, at man i så fald vil blive beskattet af fri bil igennem egen virksomhed. 

Det er vigtigt at man har beskatningen i mente, hvis man allerede på nuværende tidspunkt er bevidst om, at bilen skal bruges til privatkørsel. Man vil i dette tilfælde have samme vilkår som en normal firmabilsbeskatning.

Er der yderligere spørgsmål eller mod på mere så kontakt os!

Sæson flexleasing

Sæson flexleasing tager udgangspunkt i dem, som ønsker at køre en cabriolet om sommeren og f.eks. en SUV om vinteren. Du har derfor som eksempel en cabriolet i sommerens 6 måneder og en SUV i de 6 vintermåneder. 

Har du yderligere spørgsmål eller mod på mere så kontakt os!

Split flexleasing

Splitleasing er løsningen for virksomhederne, hvor de ansatte føler, at det er alt for dyrt at have firmabil!

Splitleasing deler omkostningerne op mellem virksomhed og private. Det kunne f.eks. være, at du kører 90% erhverv og 10% privat. Her betaler du kun for de kilometer, du kører i privatregi, i dette tilfælde 10%, og de resterende 90% betaler virksomheden.

Det giver følgende fordele for medarbejderen:

  • man undgår en dyr firmabilsbeskatning.
  • man kan med stor sandsynlighed vælge en bil af anden kaliber end hidtil.

Det giver følgende fordele for virksomheden:

  • udgifterne formindskes, da den ansatte selv betaler for sin private kørsel.
  • kapitalbindingen er væsentligt mindre eftersom bilen er uden moms og fuld dansk registreringsafgift.
  • man kan selv bestemme løbetiden på leasingkontrakten.
  • ydelsen er lavere end normale firmabiler, da det finansierede beløb er lavere.

Alt dette håndteres af leasingselskabet og vil ikke være en hurdle for virksomheden eller medarbejderen! Der vil blive sendt to separate fakturaer afsted, så virksomheden og medarbejderen modtager hver deres faktura.

Har du yderligere spørgsmål eller mod på mere så kontakt os!